Salg

Skandinavisk Skumindustri

Salg

Skandinavisk Skumindustri har et bredt vare sortiment af færdig forarbejde skumprodukter til salg. Vi sælger både til den private- og offentlige sektorer, herunder staten, amter og den kommunale sektor.

 

 

Salg til privatpersoner er også meget velkommen. Finder du ikke lige det du skal bruge, herunder vores vare sortiment, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning på det. Og er det ikke lagervare, vil det under normale omstændigheder hurtigt kunne fremstilles.

 

 

 

Vare sortiment.

 

  • Eengangsvaskeklude:

Pakket m. 75, 100, 200 stk. 3,4,5 mm Svampe

 

  • Madrasser.

Top Profil Rulle Speciel

 

  • Hynder.

Båd Campingvogn Bil Møbel Speciel

 

  • Puder.

Hoved Ryg Møbel Speciel

 

  • Kiler

Sidde Ryg Støtte Speciel

 

 

Eengangsvaskeklude kan fås i et meget bredt sortiment. Vi fremstiller dem i mange forskellige udgaver, de meste normale udgaver er i pakninger med 75, 100 eller 200 stk. I størrelsen 200 x 200mm, men her kan de igen fås i flere forskellige tykkelser, 3, 4 eller 5mm. Og hvis der er speciale kunde ønsker kan de også fås i andre størrelser.

 

De fremstilles i den bedste kvalitet. Med en rigtig god sugeevne og dejlig blødhed. Disse er de velkendte som også bruges på børne- og fødeafdelinger på hospitaler. De er produceret af en meget blød og børnevenlig skum som giver en stor hygiejnesikkerhed.

 

Er også velegnet at tage med på tur eller ferie.

 

 

Madrasser bliver normalt fremstillede efter mål og i den kvalitet som er ønskelig. Undgå at få en madras som ikke passer i målene til din seng.

 

Her kan der både fås top-, profil- og rullemadras som er tilpassede til enhver seng. Vi fremstiller og lagerføre også den populære Æggemadras, her bruger vi en rigtig kvalitet skum, så den giver en rigtig god ligge komfort mange år frem.

 

Hynder til båden, campingvognen eller til den gode gamle kurvestol, fremstilles lige efter dine mål, så det kommer til at passe optimalt. Og så tager vi jo individuelle hensyn til hvilken hårdhed hynden skal have. Få friske båden, campingvognen op inden næste sæson. Den bedste løsning er som regel at komme med de gamle hynder, så kan vi skære det nye skum efter disse.

 

Puder bruges til mange forskellige formål, og her fremstiller vi puder efter individuel mål og ønsker. Det kan dreje sig om rygpuder til ryg støtte, eller sidde pude til bedre sidde komfort. Vi har også de meget populære Dorso og Latex puden som giver en helt utrolig god ligge komfort, da de følger både ryggen, nakken og hoveds naturlige kurver. De bliver ved Skandinavisk Skumindustri fremstillede af en helt speciel softskum type, som gør dem ekstra behagelig at ligge med.

 

Skulle du have helt specielle krav til din pude, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den rigtige løsning.

 

 

Kiler lavet i skum er det ideelle hjælpemiddel hvis man har nogle lidelser af nogle art, her kan der fås lige den støtte som de er brug for.

 

En kile der er tilpassede ens stolesæde eller ryglænet, og giver den rette støtte, det kan være med til at gøre det behageligt, hvis man skal sidde i flere time på samme stol. Fod- eller støttekiler kan også gøre det mere behageligt at sidde. Mange af de kiler der laves, er lavet helt individuel tilpassede netop dit behov.

SKANDINAVISK SKUMINDUSTRI

 

Brønderslevvej 120 - Gærum. 9900 Frederikshavn

Tel : 98 48 64 77 - 98 48 64 95 Fax : 98 48 62 29

 

mailto: sss@skandinavisk-skum.dk

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved