Produkter

Skandinavisk Skumindustri

Produkter

Skandinavisk Skumindustri føre det fulde produktsortiment inden for alle grene af kold-, polyester- og CMHR-skum. Og er i stand til at omlægge dele af produktionen til at fremstille både store og små serie af alle tænkelige skum produkter.

 

Der lægges stor vægt på at produkter lever op til de krav der er stillede fra kundesiden. Kvalitet frem for alt.

 

Er der speciale krav til fremstilling eller udformning af ny produkter, er firmaet altid villig til at indgå i en prøve produktion. Samt medvirken til at udvikle det endelige produkt.

 

Mange af de produkter som virksomheden igennem tiden har været med til at udvikle og producere er at finde på mange af de danske hospitaler, plejehjem og handicap- og hjælpemidler institutioner.

 

Hovedproduktet er selvfølge koldskum, og forarbejdning af dette.

 

Koldskum findes i mange forskellige kvaliteter, også kaldet vægtfylde eller hårdhed, alt efter hvad det skal bruges til. Det er jo vigtig at man får den rigtig sidde og ligge komfort hvis skummet f.eks. skal bruges til en stol eller madras. Derfor er vi altid klar til at vejlede enhver der står for at skal købe madrasser eller skal til at ompolster stole, sofaer eller andre møbel genstande.

Tilskæring af skum til møbelpolstring og skibsinventar, er også et bredt område, her kan der leveres efter alle mål og størrelser samt kvaliteter.

 

Formtilpasning af skummet til hjørne- og vinkle sofaer. Sammenlimning af forskellige hårdheder af skum udføres tit for at opnå den bedste sidde komfort. Stor set alle opgaver kan løses, her er det bare med at komme med opgave så skal vi nok løse den.

 

En stor del af produktionen består også i at fremstille mange standart produkter, her er Eengangsvaskeklude en af de helt store. Skandinavisk Skumindustri har lagt stor vægt på at de Eengangsvaskeklude som de producere har en god suge egenskab og dejlig blødhed. Netop derfor har man valgt at fremstillede dem som standart, med minimums målene 200 x 200 x 3mm. Men de produceres også i tykkelsen 4 og 5mm. Og så kan de fås i pakninger af 75, 100 og 200 stk. De kan selvfølge fremstilles i alle størrelser og mængder, alt efter kunde ønske.

 

Disse er de velkendte som bruges på børne- og fødeafdelinger på hospitaler. De er produceret af en meget blød og børnevenlig skum som giver en stor hygiejne sikkerhed.

 

Er også velegnet at tage med på tur eller ferie.

 

Skandinavisk Skumindustri var blandt de første til at fremstille den så populære sovepude. Dorso pude som giver en helt utrolig god ligge komfort, da den følger ryggen, nakken og hoveds naturlige kurver.

 

Der er sket en utrolig stor udvikling siden det starte i 1977 med Dorso puden, skummet er blevet af en meget bedre kvalitet og den er derfor blevet endnu bedre at ligge med.

 

Dertil er der så også kommet en anden type pude. Latex puden som giver en helt utrolig ligge komfort og den bliver ved Skandinavisk Skumindustri fremstillede af en helt speciel softskum type, som gør den ekstra behagelig at ligge med.

 

Begge type puder bliver i dag fremstillede ved Skandinavisk Skumindustri.

 

Skulle du have andre specielle ønsker til en pude skal du være velkommen til at kontakte os.

 

Kvalitets madrasser til voksen- og børne-senge fremstilles efter mål. Ligeledes til barnevogne, hynder til campingvogne eller båden. Skandinavisk Skumindustri fremstiller også æggebakken madras. Den kan fås i alle mål, så den passer til enhver seng. Og så er kvaliteten helt i top, den er hverken for blød eller for hård, men lige tilpas.

 

Specialopgaver hvor der kræves specialskum er også en af Skandinavisk Skumindustri specialiteter. Udskæring af skummet for indretning af slagskufferter m.m. foring af transport kasser til følsomt udstyr.

 

Udskæring af cirkler og andre former kan gøres efter tegning på kopi skære. Så her er der ingen begrænsninger i hvad der kan laves, det er kun fantasien der sætter den.

SKANDINAVISK SKUMINDUSTRI

 

Brønderslevvej 120 - Gærum. 9900 Frederikshavn

Tel : 98 48 64 77 - 98 48 64 95 Fax : 98 48 62 29

 

mailto: sss@skandinavisk-skum.dk

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved