Historie

Skandinavisk Skumindustri

Historie

Historien bag Skandinavisk Skumindustri.

 

Det hele startede i 1976, med at Bent Poulsen sammen med en kompagnon, lavede en mindre fabriksopstart i Sæby. Her beskæftige man sig primært med, møbelpolstring samt skumartikler. Men det udvikle sig hurtigt til også at omfatte fremstilling af specialartikler, til hospitals- og institutionssektoren.

 

Herefter gik det stærkt med fremstilling af eengangsvaskeklude og svampe til de danske hospitaler. Hvor de blandt andet anvendes på børn- og fødeafdelingerne, som et af hovedområderne. Her sættes der jo store krav til hygiejnestandarten, og disse krav lever Skandinavisk Skumindustri op til.

 

I 1986 valgte Bent Poulsen's kompagnon at gå på pension, og siden da har Bent Poulsen køre Skandinavisk Skumindustri på egenhånd, sammen med sin medarbejder skare.

 

Efter 17 år med fabrik i Sæby, blev pladsen for trang og Skandinavisk Skumindustri flyttede til Gærum, i Frederikshavn hvor man overtog det dengang tidligere, Jyde Kompagni¨s fabrikslokaler. Her kom man så til at råde over mere end 8000m² fabrikshaller.

 

Der var der så pludselig plads til at udvige den tilstadighed større produktionen. Og der er løbende kommet mange speciale opgave til, herunder skumbeklædning og polstring af, skibsinventar og både, samt campingvogne. Fremstilling af skumartikler til fritids og sports, samt handikapudstyr.

 

Der fremstilles i dag en mangfoldighed af forskellige skumprodukter, og her er det kun fantasien der sætter grænserne for hvad Skandinavisk Skumindustri kan fremstille.

SKANDINAVISK SKUMINDUSTRI

 

Brønderslevvej 120 - Gærum. 9900 Frederikshavn

Tel : 98 48 64 77 - 98 48 64 95 Fax : 98 48 62 29

 

mailto: sss@skandinavisk-skum.dk

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved